Add or Search characters | guilds

“Infinite Cooldown” Guild

Horde EU-Ragnaros    (armory)
Progress: 0/9
World: n/a
Realm: n/a
World: n/a
Realm: n/a
[edit]

Guild Profile

Primary Language: Hungarian
Raids per week: 5
semi-hardcore
Recruiting (outdated):
all classes
Beköszöntött az új kiegészítő, és vele együtt jön az új raid formula. A mythic raideléssel minden klán számára azonosak lesznek a körülmények. Mivel eléggé sikeres toborzás hajtottunk végre a MoP végén, így természetesen számunkra is csak ez lehet a cél. Viszont egy új toborzási filozófiával állunk neki a WoDnak. Ez az oka, hogy jelenleg minden fronton nyitva áll a felvétel, kaszttól és spectől függetlenül. A jó játékosokat mindig szívesen fogadjuk, és szorítunk nekik helyet, feltéve ha rászolgálnak. Szeretnénk egészséges versenyhelyzetet kialakítani a spotokért. Olyan embereket keresünk akik ezzel a szellemiséggel együtt érkeznek. Ha neked ez nem felel meg, és nem motivál, hogy a spot érdekében fejlődj, jobbá válj, akkor nincs köztünk helyed.

Kiemelten a következő kasztokat keressük:

Healereket keresünk. Papon kívül mindegyiket kiemelten.


A kiemelt kasztokon kívül, továbbra is várjuk a kimagaslóan jó jelentkezéseket kaszttól és spectől függetlenül.

Az infinite Cooldown nagy múltú klán, komoly eredményekkel és kiváló megbecsüléssel a magyar WoW társadalomban. Guildünk 25 fős klánként indult még a BC hajnalán. Majd a T12es progress idején át állt a 10 fős raidelésre. T12es contentet ennek megfelelően java részt még 25ös, majd végül 10es raideléssel fejezte be. A T13as content idején már teljes értékű 10es klánként folytatta a szereplését, és több remek eredményt is elért a magyar mezőnyben. Végig a dobogón szerepelt, hol az első, hol a 3ik helyen.

A Cataclysmben és a MoPban a klán teljesített minden raid contentet, beleértve az összes meta achievmentet is. Ezek nagy részét még 25 fős raid környezetben.

Jelenlegi progress:
T14: 16/16 HC
T15: 13/13 HC
T16: 14/14 HC

Jó képességű, ügyes, tapasztalt, tájékozott, és nem utolsó sorban megfelelő szociális érzékkel rendelkező játékosok jelentkezését várjuk, akik tudják és szeretnék is vállalni a heti 5 x 3,5 órás raideket (20:00-23:30), valamint megfelelő komolysággal, mégis rugalmassággal képesek hozzáállni ehhez a játékhoz.
Alapkövetelményeink minden kaszt számára nagyjából a szokásosak: 80%-os attendance, ami 4 raidet jelent hetente, Mumble használata, megfelelő gemelés, enchantolás, az adott kaszt és a taktikák ismerete, odafigyelés és koncentráció.
Ezeken kívül szeretnénk, ha a hozzánk kerülő játékosok kellő tisztelettel állnának a guildhez, rendelkezzenek motiváltsággal és érdeklődéssel. Mivel klánunk erősen progress-orientált, olyan embereket keresünk, akik ezzel teljes mértékben azonosulni tudnak, és képesek értelmezni ennek jelentését, jelentőségét.

A klán főleg huszonéves játékosokból áll, akik közül többen már a Vanilla óta játszanak, igen magas szinten. Lehetőség van részt venni alt raideken, aréna csapataink szervezésében különböző pvp-s mulatságokon, illetve rendszeres, a csapatot összekovácsoló klántalálkozóinkon. Naponta frissülő honlappal rendelkezünk, melynek fórumhasználatát mindenkitől elvárjuk.

További információért és a jelentkezés módjával kapcsolatban raid időn kívül keressétek officereinket : Magtar, Xmate, JNG illetve nézzétek meg honlapunkat : http://infinite-cooldown.hu/
profile administrator(s): KergeKacsa, ShadowIC, Fegyenc
last updated by Fegyenc 9 years ago
< previous next >
  • Jul 8, 2015
  • Jul 2, 2015
  • Jun 17, 2015
  • May 29, 2015
  • May 12, 2015
  • May 5, 2015
  • Apr 8, 2015
  • Mar 30, 2015
< previous next >
login register

Send message    Follow Guild
5 people are following this guild

Last Updated





 


WoWProgress on Facebook