Add or Search characters | guilds

“Plan E” Guild

Alliance EU-Ravencrest    (armory)
Progress: 0/9
World: n/a
Realm: n/a
World: n/a
Realm: n/a
[edit]

Guild Profile

Primary Language: Danish
Raids per week: 3
semi-hardcore
Recruiting (outdated): closed
*******************GUILDEN ER PT INACTIVE ANGÅENDE RAIDING********************
Hej allesammen, vi er en dansk 20 mands raiding guild på server Ravencrest Eu- Alliance, vi raider mandag,onsdag og søndag 20.00-23.00.

Vi søger folk til både social og raiding. Alle er velkommen til at ansøge og alle applys bliver overvejet.

Vi søger lidt flere members til vores raiding roster, tjek hjemmesiden for at se hvad vi mangler. Alle er velkommen til at ansøge og alle applys bliver overvejet. Socials er også velkommen. Vi søger også folk til mythic raiding når det udkommer.

Vi er gruppe af dedikerede spillere, hvor de fleste har spillet sammen cataclysm. De fleste har rigtig meget raid erfaring med både normal og heroic raiding. I vores guild går vi meget op i det sociale, men samtidig med at vi sørger for at tage spillet seriøst så vi kan få progress for at få den bedste spille oplevelse som muligt.

I vores guild går vi op i at du kan finde ud af at spille din character, og vi vurdere dig på dine evner som spiller frem for at du har et højt itemlevel. Dette vil også være gældende hvis du vælger at ansøge hos os, sådan at vi kan få god progress i raids, selvom vi spiller på et semi hardcore niveau.

Da vi har fuld respekt for at folk også skal have plads til deres irl liv, vil det selvfølgelig ikke være et problem at sidde et raid over engang i mellem, så længe det meldes ud i god tid. Men vi håber stadig på at du kan have over 75% raid attendence. Guilden hjælper dig som raider ved at give en del af jeres daglige repair og muligheden for at du kan købe billige flask, pots og gems af guilden. Dette sørger også for at du vil have mere mulighed for at kunne nyde spillet uden at skulle farme nær så meget. Men det er selvfølgelig kun positivt med så meget online tid som muligt.

Vi køre med en standby rotation, så den samme ikke skal sidde over flere raids i træk, og evt rotation med folk på de forskellige bosser, så vi bliver mest mulig optimeret med gear.

Der vil også være andre guild events, i form af achievement runs, transmogruns og mount runs i de tidligere raids, såvel som at vi kan hjælpe jer med at få klaret challenge mode dungeons. Hvis vi for lejlighed for det vil der også være guild fester og lan.

Vi ser frem til at høre fra dig :).
profile administrator(s): Pedah
last updated by Pedah 9 years ago
< previous next >
  • May 5, 2015
  • May 5, 2015
  • May 5, 2015
  • May 5, 2015
  • May 5, 2015
  • May 5, 2015
  • Apr 27, 2015
  • Apr 27, 2015
< previous next >
login register

Last Updated





 


WoWProgress on Facebook