Add or Search characters | guilds

“Ronin” Guild

Horde EU-Arathor    (armory)
world:
3291
EU:
1688
EU English:
772
realm:
13
Score:
14.89
AchievementTime (GMT)WorldEURealmScore
Halion (25)Jul 1, 2010 21:12271011214.89 / 15.00
[edit]

Guild Profile

Primary Language: Hungarian
Raids per week: 3
semi-hardcore
Recruiting (outdated):
all classes
Rólunk röviden:
Egy főkent fiatal felnőttekből álló teljesen magyar guild vagyunk, akik szeretnék megnézni a játék 10/25fős tartalmát. Az alapfeltételek igy adottak, nincs kötelező raid-részvétel, mindenki családos, tanul, dolgozik, de a kevés időt, amit játszunk, azt hatékonyan tesszük. Nem gond a túlóra, nem harapja le senki a fejed ha belázasodik a gyereked, stb. A guild rendelkezik a szükséges infrastruktúrával, azaz van teamspeak-ünk, fórumunk, és sok jófej tagunk.

A raidek:
Jelenleg 1 10 fős csapatunk van, mely az alábbi időpontokban raidel:
Hétfő - Szerda - Csütörtök: 21:00 - 24:00


A loot:
Eddig nem használtunk DKP-t, ezentúl sem tervezzük. A raid leader tisztában van a csapat gearjével és ő dönti el ki milyen itemeket kaphat! Megpróbáljuk figyelembe venni azt, hogy ki mennyit van itt, ki mennyire tolja a szekeret, ki mennyire van elmaradva gearben, a végső cél az, hogy a GUILD szemszögéből a legjobb helyre kerüljön a loot. Ez általában sarkallatos kérdés szokott lenni, ha ezt nem tudod esetleg megemészteni, ne is olvass tovább.

Ne legyetek rest jelentkezni :)

Hogy kiket is keresünk?
Továbbra is olyan embereket keresünk, akik értenek a karakterükhöz, van raid-tapasztalatuk, szeretnék látni a PvE tartalmat, de nem akarnak / tudnak KÖTELEZŐEN heti 5/6 raiden részt venni. Olyan embereket keresünk, akik pozitív hozzáállással segítik a raid és a guild egészét, miközben a karakterüket és saját magukat is fejlesztik. Olyan felnőtt embereket keresünk, akik el tudják mondani a véleményüket emberi hangnemben bármiről, de viselik a kritikát is, ha jogos. Az egyetlen dolog, amiben lejjebb adtunk, az a karakter aktuális gear-szintje. Értelemszerűen továbbra is 85-ös karaktereket keresünk, ideális esetben lvl370-375 körüli átlagos gear-szinten, de ez most nem követelmény, hanem előny.Olvassatok, jelentkezzetek.

A guild weboldala:
http://ronin.biztechbt.hu

Üdv
Slp
profile administrator(s): fishking, sleepy_, Furypaw, Mykee, Gorwick
last updated by Gorwick 6 years ago
< previous next >
< previous next >
login register

Last Updated
 


WoWProgress on Facebook