Add or Search characters | guilds

“LAGET” Guild

Horde EU-Draenor    (armory)
Progress: 12/12 (M)
World: n/a
Realm: n/a
World: 216
EU: 138
EU English: 60
Realm: 10
[edit]

Guild Profile

Primary Language: Swedish
Raids per week: 4
semi-hardcore
Recruiting:
all classes
BOOSTING
Any questions regarding boosting contact Sky or Raiquer.
Battletag: Zqy#21840 or Raiquer#2520
Discord: Zqy#1337 or Raiquer#3066


APPLYA HÄR
https://docs.google.com/forms/d/1_38qNL0uxfpgmfsBMJJLL3S76PCpQ2Yhrdk7cBssYaE


OM GUILDEN
Vi hette tidigare Godsen. Guilden skapades i början av Battle for Azeroth och har klättrat world ranks stadigt från när vi startade guilden. Våra mål är att ha en social och rolig miljö inom spelet, samtidigt som vi fortsätter att klättra world ranks och presterar så bra som möjligt jämfört med den tiden vi lägger på spelet.


VAD VI SÖKER
Vi söker duktiga spelare no matter what.
Även fast din klass inte står med men du känner att du kan bidra med något till vårat raiding team och outperforma en current raider, tveka inte att göra en apply. Tank/Healer/Melee/Ranged, ALLA spots är öppna för competition.

Om du är intresserad av att joina till Shadowlands så är det mycket större chans att vi ger dig en chans om du kontaktar oss flera månader innan Shadowlands. Det är lägre chans att vi tar in och testar någon 1 vecka innan release av en ny expansion.


VAD VI KRÄVER AV DIG
  • Nära 100% närvaro på progress. Vårat krav på närvaro under farm är ganska relaxed så länge du har god framförhållning vid eventuell frånvaro.

  • Vi har 1 main och 1 main alt som krav och vi kör 2 mythic splits på farm. (Är du extremt duktig så kan vi göra ett undantag om du känner att du bara har tid att spela 1 karaktär och vi känner att du är bra nog.)

  • Det är viktigt för oss att ha en bra raiding atmosfär och att alla passar in socialt och känner sig välkommen som en i gänget. Vi lägger stor vikt i detta så är du extremt toxic, osocial eller självisk så kommer du inte passa in i våran guild.

  • Vara en team player. Är du självisk och inte spelar för laget så kan du leta en annan guild. Vi är alltid i behov av duktiga spelare som är team players och offrar sig för laget.

  • Våra mål är att döda bossar så snabbt och effektivt som möjligt. Vi accepterar inte personer som horar logs och segar ner progress bara för att en person vill padda logs eller bara bryr sig om loot. Om du bryr dig om progress och att döda bossar så snabbt som möjligt mer än loot, logs etc. och vill spela med ett gäng som har samma mentalitet så är det bara att höra av dig.

  • Kunna komma med idéer och tankar på progress samt ge och ta konstruktiv kritik.

  • Villig att kommunicera i voice under raids och prata när det behövs.


RAIDTIDER
Onsdag 19:00-23:00
Torsdag 19:00-23:00
Söndag 19:00-23:00
Måndag 19:00-23:00

På progress raidar vi 4 dagar i veckan och på farm brukar vi raida 1-2 dagar i veckan och kör mythic splits på dessa 1-2 dagar. Invites startar 15 minuter innan raidstart och vi är redo att pulla boss 19:00.


WORLD RANKS
Battle for Azeroth
World 66 - Ny'alotha
World 101 - The Eternal Palace
World 202 - Battle of Dazar'alor
World 379 - Uldir


VID INTRESSE/FRÅGOR
Guild Master - Raiquer - Raiquer#2520
Recruiting Officer - Wardolof - Fradolov#2830
Officer - Willan
Officer - Sky - Zqy#21840
Officer - Såp
profile administrator(s): willans, Raiquer, Zqy
last updated by Zqy 5 days ago
< previous next >
< previous next >
login register

Send message    Follow Guild
8 people are following this guild

Last Updated

 


WoWProgress on Facebook