Add or Search characters | guilds

“Cistembolaget” Guild

Alliance EU-Frostmane    (armory)
Progress: 0/12
world:
n/a
realm:
n/a
[edit]

Guild Profile

Primary Language: Swedish
Raids per week: 2
semi-hardcore
Recruiting (outdated): closed
Rekryteringsstatus
Rekrytering är stängd tills vidare.

Guildinformation

Vilka är vi?
Cistembolaget är ett svenskt guild som grundades 2016 i början av Legion. Vi består av en blandad spelarbas från hela Sverige där majoriteten spelat WoW från och till sedan Vanilla. Vissa har spelat på en relativt hög nivå medan andra mer casual. Vårt mål som guild är att cleara den aktuella contenten i en rimlig takt, utan att kräva orimligt mycket från varje individ.

Schema: Torsdag och Söndag 19.00-23.00 med 15 minuters paus vid 21.00.

Vad förväntar vi oss av dig?
Du ska vara duktig på din klass och ha god förståelse om hur "spelet fungerar", vara villig att lyssna och lära samt kunna förmedla kritik och åsikter till andra spelar på ett bra sätt. Vi förväntar oss däremot inte att du ska vara bäst på allt, så länge du kan ta åt dig av kritik och förstå vad du behöver förbättra.

Då vi endast raidar två dagar i veckan behöver vi stabila spelare som inte "systematiskt" har problem att dyka upp till raiderna. Självklart har du precis som vi ett AFK-liv vilket vi har full förståelse för och förstår att man av olika skäl inte alltid kan attenda raiderna.

För ditt eget bästa bör du inte vara speciellt känslig. Vi har ganska grov humor och är ärliga mot varandra. Så tror du att du inte kan hantera brutala skämt och även en del som inte direkt "klassas" som politiskt korrekt så platsar du nog inte hos oss.

Ålder är inte en avgörande faktor. Vi har många haft kontakt med folk som i yngre dar varit mer mogna än de som har flera år på nacken. Däremot ska du självklart kunna ha kontroll över dina speltider.

Vad kan vi erbjuda dig?
En rolig miljö där du kan raida, köra mythic+, snacka skit eller köra andra eventuella utmaningar i Legion och framåt.
En dramafri miljö där vi löser eventuella konflikter utan någon skit, vi pallar inte sånt.
En solid progress i raids utan att behöva lägga hela ditt liv på is!

Är du intresserad?
Hör av dig till Sennor#2138!

OBS: Även om din klass inte är listad så skadar det inte att kontakta oss, det finns alltid plats för bra och trevliga spelare.
profile administrator(s): Kaylan, Dronnor
last updated by Dronnor 6 months ago
< previous next >
< previous next >
login register

Send message    Follow Guild
4 people are following this guild

Last Updated

 


WoWProgress on Facebook