Add or Search characters | guilds

“Protagonist” Guild

Alliance EU-Frostmane    (armory)
Progress: 0/12
world:
n/a
realm:
n/a
[edit]

Guild Profile

Primary Language: Swedish
Raids per week: 2
semi-hardcore
Recruiting (outdated):
all classes
<Protagonist>
This is a swedish guild so in order to play with us you must understand swedish. Therefore the rest of the information will be written in swedish.

OBS! Just nu letar vi efter fler RDPS (speciellt Warlock) inför 8.3 så tveka inte på att höra av dig oavsett gear eller nuvarande progress!

Vilka är vi?

Protagonist är en svensk guild som drogs igång i slutet av Legion av ett gäng goda vänner som tidigare raidat Mythic ihop på annat håll. Tanken var att fortsätta raida Mythic fast med med en mer avslappnad inställning än 3-4 dagar med progress och splitclears i veckan.

Vilka är våra mål?

Vårat mål och syfte som guild är först och främst att cleara Raids och Mythic+ i en lugn och trevlig miljö. Det finns inget värre än att behöva sitta och pugga Mythic+ eller raids själv varje vecka så därför har vi valt att genomlida det tillsammans istället.

Vårat största mål i BFA är att fortsätta ha en relativt avslappnad inställning till våra raids men samtidigt hinna cleara current content för Cutting Edge innan nästa raid tier kommer.

Vi strävar alltid efter att utvecklas och förbättras som guild. Hos oss är gemenskapen väldigt viktig och vi vill att alla våra spelare ska vara glada och ha kul oavsett om de är är här som socials, raiders eller M+. För oss är guilden lite som en extra familj och därför är det väldigt viktigt för oss att alla ska trivas och må bra.


Tidigare progress:

Uldir: 8/8M
BoD: 9/9M
EP: 8/8M


Våra raidtider:

Onsdagar: 20.00-23.00
Söndagar: 20.00-23.00

Invites börjar alltid 19.45.


Vad vi förväntar oss av dig som raider:

• Att du kommer i tid och förberedd inför raids.
• Att du klarar hålla hög närvaro.
• Att du försöker vara positiv och trevlig under våra raids.
• Att du har möjlighet att prata på Discord vid behov.
• Att du är en lagspelare som inte ställer till en massa drama över loot etc.

Sist men inte minst så tycker vi att det är viktigt att kunna ta konstruktiv kritik. Alla våra raiders förväntas att vara öppna för en produktiv dialog. Vi är alla vuxna och borde därför kunna erkänna våra misstag utan att bli irriterade. Vi försöker alltid vara öppna och raka med vad vi tycker och tänker och önskar inget mer än att ni är är öppna och ärliga mot oss också.


Rekrytering:

Vi försöker alltid att ha öppen rekrytering och är ständigt på jakt efter duktiga spelare, inte bara för vårt raidteam utan även för M+. Vi försöker alltid rekrytrera efter spelaren och inte efter specifika specs så tveka inte på att höra av dig även om du spelar något som inte är på våran önskelista för stunden!

Vid intresse eller frågor, hör av dig till någon av följande :
Protheras - Guildmaster (Paxz#2322)
Andréus - Guildmaster 2.0 (Armor#2517)
Website: unknown
profile administrator(s): Protarius, AndréusMaximus
last updated by Protarius 1 month ago
< previous next >
< previous next >
login register

Last Updated

 


WoWProgress on Facebook