Add or Search characters | guilds

“Superbia” Guild

Horde EU-Kazzak    (armory)
Progress: 6/9 (M)
World: 398
EU: 261
EU English: 153
Realm: 25
World: 312
EU: 196
EU English: 109
Realm: 17
Encounter First Kill Videos World EU Realm Fastest Kill
+ M: King Rastakhan4 days ago39626025
+ M: Conclave of the Chosen5 days ago52933832
+ M: Opulence11 days ago3482312537m 05s
+ M: Jadefire Masters12 days ago9796064532m 24s
+ M: Grong12 days ago103163256
+ M: Champion of the Light13 days ago32791764115
+ H: Lady Jaina Proudmoore18 days ago10946075334m 25s
+ H: Stormwall Blockade18 days ago13257526542m 11s
+ H: Mekkatorque19 days ago15439087137m 45s
+ H: King Rastakhan19 days ago22581250103
+ H: Conclave of the Chosen19 days ago29051611122
+ H: Opulence19 days ago4270235315726m 24s
+ H: Jadefire Masters19 days ago6068327518018m 45s
+ H: Grong20 days ago56773041190
+ H: Champion of the Light20 days ago79144108195
[edit]

Guild Profile

Primary Language: Danish
Raids per week: 2
semi-hardcore
Recruiting:
huntermedium
priest (healer)high
shaman (elemental)medium
Søger pt 2 exceptionelle spillere til at styrke vores roster frem mod BoD - 1 priest healer + 1 hunter (evt ele shaman)! Giv lyd hvis det har interesse! ;)

Welcome to Superbia's wowprogress profile!

About us;

Previously mentionable achievements:
- Completed a tribute to dedicated inzanity in WotlK.
- ranked 150 ww(and even better) untill Spine heroic in DS, cataclysm - kept the WW rank around 150-350 throughout MoP as well.
- best achievement "kill-wise": World 47 on Warlord Zon'ozz heroic.
- Realm first: Will of the Emperor.
- Realm first: Sha of Fear.
- Realm first: Lei Shen.
- Had a raidbreak during the whole of WoD.
- Third era in Legion. Now competing as a 20man, Danish, mythic raiding guild.
- Currently ranked #224 ww with 2 weekly raid days (mon/tues).
- Killed Argus the Unmaker on 179 tries.
- World 268 G'huun.

We are a Danish raiding guild, situated on Kazzak-Eu.
Currently ranked 9 on the realm, after taking down mythic Argus (20/2-2018), on 179 tries. The rest of this profile will be written in Danish, as we mainly aim to address Danish people, who seek to join our ranks, or for whatever reason, wants some additional information about our guild and community, as a whole.

Thx for tunin' in! :)
________________________________________________________________________

Velkommen til Superbia's wowprogress profil.
Vi kan pt bryste os med at være den bedste 2dag/week Danske raiding guild og 2. bedste Danske guild overall! Herudover, er vi meget tilfredse med vores nyligt erhvervede world 224 Argus mythic kill, som viser hvad vi er i stand til, til trods for vores begrænsede mængde ugentlige raidtid! (som også ligger sent i det ugentlige reset) :D

Vi søger altid exceptionelle spillere, så selvom vi ikke har recruitment åben pt, er du altid velkommen til at ansøge, såfremt du kan bidrage positivt til Superbia som guild og raidwise!

Hvem og hvad er Superbia?

Superbia er en Dansk raiding guild:
Guilden er ledet og fyldt til randen af engagerede og erfarne nuværende og tidligere high-end raiders. Dette betyder, at hvis du skulle joine os, vil du komme til at raide med spillere, der har en 100% forståelse for deres class, og omkring spillet og raiding som helhed + mange års erfaring med wow og andre spil/gaming generelt. Du vil blive mødt med hård konkurrence om at ligge nummer 1, alt imens vi til stadighed også vægter at mekanikkerne på bossen, bliver udført til UG, således at vi kan få progress-kills, så hurtigt som muligt - da vi kun raider 2 gange i ugen, slår vi os på kvalitet, frem for kvantitet - dette skal du være indforstået med og i stand til at bidrage til, såfremt du ønsker et raiderspot i Superbia.

Raidingdage og tidspunkter:
Mandag og tirsdag fra 19:00 til 23:00, vil vi kræve minimum 90% fremmøde (og allerhelst prioriteringer i forhold til RL, således at du kan holde stabile 100%.)
Hvis du ikke kan klare dette krav, så er vi ikke det guild du søger. 18:55 står man på eget ansvar klar, ved raidinstancen. Inv kommer 18:45 - første pull på aftenen, sker senest 19:02, med mindre der er eventuelle ændringer i taktikker, som skal deles med raiders.

Hvad kan vi tilbyde dig?
Først og fremmest vil du opleve alle de bosser der er i spillet og til sidst dræbe dem med stil! I et modent, venligt og inspirerende raid-miljø tilbyder vi også en meget social omgangskreds, hvor folk i sidste ende forhåbentligt bliver venner, hænger ud på discord, mødes IRL (til diverse guildevents, som afholdes ca. hvert ½ år m.m.)
Under raids vil vores mål være at holde fokus, samtidig med at have en hyggelig tid sammen.
- Vi opfordrer også derfor vores raidere til at komme med en munter og afslappet tilstand og tilgang til spillet og raiding, men samtidigt bevare det fornødne fokus. Igen prioritere vi spillere, der både har den rette indstilling til raiding og at være i en guild, såvel som performance på højt niveau.
Vores ledelse og members vil så vidt muligt hjælpe med at integrere dig i guilden, men de forventes også, at du selv aktivt prøver at lære din medspillere at kende! ;)

Hvad ønsker vi fra dig?
For det første kræver vi brug af dansk i både skriftlige og verbale former, da vi raider på dansk. At kende din class, din rolle, og din funktion på ethvert encounter. (hjemmearbejdet skal gøres, før vi står på en ny boss, ikke NÅR vi står der!). Samtidig er modenhed et must. Tidligere erfaring i PvE er også påkrævet, helst akkumuleret i flere high-end raiding tilfælde. Vi kræver maksimal indsats lagt i din karakter, såsom reputation med de korrekte faktions og brug af ordentlige enchants og gems, flask, pots, offraid optimering som fx m+ osv. Med andre ord; MAX optimering på alle punkter, på din main karakter.
Hvis du på forhånd ved, at du ikke har niveauet eller tiden/dedikationen til det, kan du ligeså godt spare dine kræfter på en eventuel apply; du vil ganske enkelt ikke kunne tilkæmpe dig et spot på raidholdet - Såfremt du opfylder vores krav, er vi altid imødekommende overfor applies og alle exceptionelle applicants vil blive taget i betragtning, også selvom du måske spiller en class, vi ikke pt har mangel på. Naturlig/positiv konkurrence er godt for de fleste elementer ift raiding, og derfor sørger vi også for at holde vores raidere "I ilden", så man ikke hviler på laurbærene, med et 120% sikkert raidspot.


Overordnet set, når det kommer til din class og spillet, forventer vi at:

1. Din class er tuned 2tm + du er 120% inde i alt omkring denne.
2. Dit spil (adaption/optimering/evnen til at se frem og sætte ting i perspektiv i en kamp - ligeledes tage imod input og tilpasse disse i dit spil, alt imens du til stadighed optimere andre punkter.
3. Din evne til at deltage på et hold; og i det hele taget socialt. Dette er noget vi vægter rigtigt højt i Superbia. Passer du ikke ind og/eller falder udenfor vores øvrige cores normer, vil du nok ikke finde dig til rette i guilden.
4. Du er ikke bleg for at modtage kritik (det sker for alle, men vil altid være konstruktiv kritik!)
5. Vi forventer at du er MEGET komfortable med din role. Er du ikke up to date omkring spillet, din class og i første omgang alle de forskellige heroic bosser (herefter mythic), ser vi hellere du lader være med at smide en apply. Vi er nød til at være på samme niveau allesammen, og de folk vi allerede har i core-rosteren, er altid up2date og fuldt ud optimized!

Addons og lootfordeling:

Addons: Bigwigs eller DBM, Exorsus Raidtools, RClootcouncil, Weak Aura og Angry assignment. Disse addons er obligatoriske for alle raidere i Superbia!

- Til fordeling af loot bruger vi RClootcouncil. Lootcouncil beslutter ud fra flere parametre, hvem der får et nyt stykke loot først, og hvorfor. Fordelingen er som regel baseret på:
- Største upgrade = støreste benefit for raider.
- Eventuelle class fordele såsom Draught of Souls til warriors eller lign.
- Performance i raids.
- Om man på det sidste har fået mere end andre, vægtes også ind og vi bestræber os på at være så upartiske ved lootfordeling, som overhovedet muligt.
Loot gives for at vi, som guild, kan nå vores mål - ikke for at potensforlænge enkelte spillere.
Common sense og overall guildbenefit vægtes højt når lootet fordeles.
- Lootcouncil består af en kombination af raiders og officers, som sammen finder frem til den korrekte fordeling af et stykke loot.


Målsætning for guilden:

Superbia's overall mål med raiding er at ligge godt til, blandt de danske guilds og gerne nr 1, af danske 2-dags raiding guilds. Vi aimer også efter at få server bedste danske guild + høj realm placering på Kazzak overall. Herudover bestræber vi os også på at opnå flotte placeringer worldwide, til trods for vores 2 dages raiding/week (som også ligger man/tirs) - her forestiller vi os kontinuerligt at befinde os iblandt de 150-300 bedste guilds i verden! Ud over mål ift raiding, er vores overall mål med guilden også, at man har et sted man kan "føle sig hjemme" og nyde den passion, vi alle deler i World of Warcraft og andre spil. Med andre ord, er meningen med Superbia at være mere end blot en guild, men ligeså meget et sted, hvor folk kan lide at være og være glade for at spille med andre folk, som også er en del af Superbia.

Når vi nu står ved slutningen af Legion-raiding, og kigger tilbage på denne expansion, er vi godt tilfredse med, hvor vi er endt, og lignende WW placeringer kan forventes i fremtiden ud over til stadighed, forbedret roster og community! :)


Hjemmeside: Superbia-eu.com

Kontakt ingame/realid:

Hasufer- Hasufer#2169 - GM.
Alduin:- Alduin#2606 - Officer.
Nemes: - Nemesiz#2861 - RL.
profile administrator(s): hasufer, Nemes, Alduin, lass5372
last updated by hasufer 19 days ago
< previous next >
< previous next >
login register

Send message    Follow Guild
14 people are following this guild

Last Updated
 


WoWProgress on Facebook