Add or Search characters | guilds

“Dark Insanity” Guild

Horde EU-Ragnaros    (armory)
Progress: 0/11
World: n/a
Realm: n/a
World: 22865
EU: 11994
EU English: 5138
Realm: 248
[edit]

Guild Profile

Primary Language: Dutch
Raids per week: 2
semi-hardcore
Recruiting (outdated):
druid (balance)medium
hunter (marksmanship)low
mage (fire)high
monk (dd)high
paladin (holy)high
priest (healer)high
priest (dd)medium
roguelow
shaman (elemental)medium
warlock (affliction)medium
<Over Dark Insanity>

Wij zijn een Nederlands raiding guild en hebben vrijwel alle raids gecleared sinds de start van Wrath of the Lich King. Wij hebben twee vaste raid dagen voor main raiders, de donderdag en vrijdag van 19:45 tot 23:00.
Daarbuiten vindt je een deel van onze members in Mythic+ en sommigen zelfs in Arena of Battlegrounds.
Elke avond vindt je guildies bij ons op Discord!

Ons doel is om elke raid tier in iedergeval Heroic te clearen en wanneer het aantal members het toe laat gaan wij ook graag Mythic in.

Onze guild kan je het beste beschrijven als loyaal, met een ontzettend hechte core van raiders. Dark Insanity is een stabiele guild met een prettige en serieuze raid ervaring. Wanneer je niet presteert staan er genoeg mensen voor je klaar om je te helpen verbeteren. Want dat is wel dé verwachting vanuit ons naar onze raiders. Weet om te gaan met kritiek, probeer jezelf te verbeteren en besteed aandacht aan jouw main character.

Join onze Discord! https://discord.gg/TpUUsrrquM<Raid Dagen>

Donderdag: 19:45 - 23:00
Zondag: 19:45 - 23:00

Raid avonden voor alts organiseren wij ad-hoc en wordt gecommuniceerd op de calendar en in de Guild message of the day.<Geschiedenis>

Onze guild is ooit opgericht tijdens aan het eind van The Burning Crusade / de start van Wrath of the Lich King, echter gaan onze roots al terug naar Vanilla en The Burning Crusade. Zo startte guildmaster Pegasuss (voorheen Magister) in Vanilla <Shadow of the Horde> en in TBC <The Horde of the Netherlands>.

We zijn in Wrath of the Lich King gesettled als Nederlandse vrienden guild. En weten Icecrown Heroic volledig te clearen, organiseren LAN parties en uitstapjes in Nederland en België.

Na guildnames als Northrend en Azeroth Security is het tijd voor een serieuze naam die representatief is voor onze guild en guildies, <Lowlands United>. We weten door Cataclysm, Mists of Pandoria en de start van Warlords of Draenor, alle Heroic content te clearen. Nadat we het niet redden om de nieuwe Mythic content eigen te maken proberen we een fusie met een andere guild, welke faalt en resulteert in een een lange pauze.

Bij de release van de Hellfire Citadel raid komen wij opnieuw bij elkaar als <This is Legion> en gaan in Legion verder als <Dark Insanity>.

<Dark Insanity> heeft in Legion en grotendeels in Battle for Azeroth alle Heroic content gecleared. En ook in Shadowlands hebben wij na een merge, een goede start gemaakt deze expansion.<Recruitment>

Op it moment zijn wij op zoekn naar healers voor onze raid! Wij zoeken specifiek naar een Holy Paladin en Priest.
Daarnaast staan wij te springen om een WW monk en ranged dps!

Wij verwachten van iedereen dat je jouw class goed kan spelen en jezelf verbeterd waar nodig.

Ons voornaamste doel is het clearen van alle Heroic content. Wij zijn dan ook op zoek naar spelers met hetzelfde doel en van hetzelfde niveau.
Daarnaast hebben wij de ambitie om, wanneer we 20+ raiders hebben, ook een aantal bazen in Mythic te kunnen downen.

Zowel op Heroic als Mythic content geld, dat wanneer iemand niet mee kan komen met de groep voor progress op de bank gaat. Gebruik deze tijd om jezelf te verbeteren.

Uiteraard zijn mensen die gewoon als social willen joinen ook welkom


<Wat kan je van ons verwachten?>

We zijn een volwassen raid team met de nodige humor. Een hechte groep waar iedereen elkaar goed kent. Respect voor elkaar moet wel altijd behouden blijven.
Op progress verwachtten wij van iedereen een serieuze houding en focus. Tijdens farm en trash is er ruimte om te kletsen en grappen te maken zolang men blijft presteren. Het is belangrijk om farm bosses zo snel mogelijk neer te krijgen zodat we door kunnen. Met twee raid dagen is de tijd redelijk gelimiteerd.

Het kan ook voorkomen dat we er voor kiezen geen Mythic content te proberen vanwege te weinig animo. De focus is Heroic, sta er niet van te kijken als we dan een korte pauze inlassen tot de volgende Tier.

<Officers>

Eyonte - Envillion#2767
Sevin
Sargothrax


<Check onze logs!>

Op de website Warcraftlogs houden wij van vrijwel elke raid de logs bij. Dit om te kunnen zien of er verbetering zit in bijvoorbeeld DPS en healing, maar ook om te analyseren waar het mis gaat op progress.
Veel van onze ervaren raiders kunnen helpen bij het analyseren van de logs om jouw DPS te verbeteren!

Check hier onze logs: https://www.warcraftlogs.com/guilds/161891
Website: unknown
profile administrator(s): Envillion
last updated by Envillion 1 year ago
< previous next >
< previous next >
login register

Send message    Follow Guild
5 people are following this guild

Last Updated

 


WoWProgress on Facebook
Business Setup in Dubai by A and A Associate LLC