Add or Search characters | guilds

“Internal Chaos” Guild

Alliance EU-Ravencrest    (armory)
Progress: 0/11
World: n/a
Realm: n/a
World: 35387
EU: 18953
EU English: 7656
Realm: 347
[edit]

Guild Profile

Primary Language: Danish
Raids per week: 2
semi-hardcore
Recruiting (outdated):
magehigh
warlockhigh
Info om Infernal Chaos

Internal Chaos er en guild lokaliseret på Ravencrest, som er opstartet den 19/7 2017, vi er en ren dansk guild som har fokus seriøst raiding, samtidigt med det skal være socialt. Det sociale aspekt i guilden, er meget i fokus, og som typisk går gennem vores discord, hvor folk ofte er online. Vi er en god blanding danskere, fra alle steder i Danmark og i alle aldre, dog alle +18, derfor ser vi også helst, at du er +18 og moden af din alder.

Alt omkring raiding foregår på dansk, og det er altid forventet, at du har læst op til raids, og samtidig er klar med flask/food/pots/rolls osv. Under raid tages der ikke hensyn til, at folk mangler diverse ting, det skal afklares inden raid start!

Der vil i fremtiden blive lavet mythic+ runs en enkelt dag, som vil komme til at ligge på en IKKE raid dag. Det er frivilligt, men der vil være fokus på at kører høje keys in time, så vi kan geare udenfor raid også, samtidig med vi kan share loot til guildies.

Vi raider onsdag/søndag 19.45-23.00, med en ekstra dag til at kunne kører mythic+ runs og mandag er frivilligt HC run. Vi har lige nu en progress på 8/9 HC i ToS og med 20% tries på Goroth Mythic. Nighthold progress var 6/10M, med mange udskiftninger i rosteren.

Vores forventninger og krav til dig er, at du er aktiv og har din main i fokus. Du skal kunne kende din class, og have concordance i main spec. Vi regner også med, at du har en del progress i ToS og kender til det nuværende content.

Vi ser frem til at hører fra dig og forhåbentlig byde dig velkommen på holdet,

Du er velkommen til at adde os på battlenet,
Kuna - asy#1673
Vonskurk - Vonskurk#2740
Vranesh - Oldmaster#2880Oldmaster#2880
Website: unknown
profile administrator(s): Vonskurk, Vranesh
last updated by Vonskurk 8 months ago
< previous next >
< previous next >
login register

Send message    Follow Guild
1 person is following this guild

Last Updated




 


WoWProgress on Facebook