Add or Search characters | guilds

“Jävla Oflyt” Guild

Horde EU-Tarren Mill    (armory)
Progress: 0/8
world:
n/a
realm:
n/a
[edit]

Guild Profile

Primary Language: Swedish
Raids per week: 3
semi-hardcore
Recruiting:
hunter (beastmastery)high
mage (fire)high
paladin (retribution)high
priest (healer) 
warrior (dd) 
Jävla Oflyt är en Svensktalande raiding guild.

Söker med ljus och lykta efter duktig dps som spelar en klass med immunity (eller som kan tänka sig göra allt för att rerolla snabbt) inför Carapace och N'zoth Mythic! Duktiga spelare oavsett klass kommer alltid övervägas och ha en chans på en raid spot.

Raidtider

Onsdag 19:30 - 22:30
Torsdag 19:00 - 22:00
Söndag 19:00 - 22:00Vi söker spelare som kan spela mer än en klass, och kan hålla flera klasser up-to-date samtidigt under en tier. (Vi har ingen krav, men vi uppskattar om man har åtminstone 1 alt som är bra nog för mythic progress). Vi ser också att man spelar den specc som bäst passar progress.


Vår core består av ett starkt kompisgäng som lirat några expansioner tillsammans. Vi har även lite nya ansikten som joinat inför denna expansion som smält in i vänskapen vi skapat under flera år tillsammans. Vi har ingen uttalad åldersgräns, men vår medelålder är runt 27, och vi tar även hänsyn till de sociala när vi utvärderar en trial.

Målsättningen är att ta cutting edge i en härlig miljö tillsammans i med- och motgång. Det är viktigt att du har full kunskap om din klass med tanke på att vi bara raidar 3 gånger i veckan för att få så effektiva raids som möjligt. Vi har under expansionens gång gått från en world rank på 766 på G'huun, till 612 på Jaina, och nu 348 på Azshara. Vårt mål är att fortsätta i den riktningen.Officer Krut - Bnet:Krutsprut#2548
Officer Soz - Bnet: Sozelot#2307


Applikationer sker först och främst här genom google docs
https://docs.google.com/forms/d/1hXBXhq6_vh1k2UoWe7Cne1Su9miSCP3Drqcli_EuOsE/edit?usp=sharing

Website: unknown
profile administrator(s): Sozelot, Dominatex, Krutsprut
last updated by Sozelot 5 days ago
< previous next >
< previous next >
login register

Last Updated

 


WoWProgress on Facebook