Add or Search characters | guilds

“Puppeteers” Guild

Horde EU-Zenedar    (armory)
Progress: 0/9
World: n/a
Realm: n/a
World: n/a
Realm: n/a
[edit]

Guild Profile

Primary Language: Danish
Raids per week: 3
semi-hardcore
Recruiting (outdated):
druid (balance)medium
druid (feral-dd)medium
huntermedium
paladin (protection)high
paladin (retribution)medium
priest (healer)medium
roguelow
shaman (restoration)medium
warrior (protection)high
If you cannot understand the following you unfortunately have no chance of joining Puppeteers.

Status på rekruttering

Selvom din class ikke er listet skal du være velkommen til at smide en uopfordret ansøgning. Vi rekrutterer altid exceptionelle spillere.

Puppeteers forbereder sig til patch 4.3 og udvider pt. sit roster!

Tanks: 1
Warrior
Paladin

Melee DPS: 1-2
Rogue
Feral Cat
Retribution Paladin

Ranged DPS: 1-2
Hunter
Moonkin
Shadow priest

Healers: 1-2
Druid
Priest
Shaman


Information

Puppeteers er en 25-mands Cataclysm raiding guild.

- Vi raider fra 20:00 til 23:00, med maks. 30 minutters tidsoverskridelse hver mandag og onsdag (med ekstra raid søndag kl. 20-23 i progress-tider.)
- Vi forventer fuld koncentration og dedikation fra vores raiders på hvert eneste raid. Det betyder at du møder så velforberedt som muligt uanset hvad det indebærer.
- Vi kører et prioriteringssystem på loot "Loot Council", hvor det er største upgrade for det samlede raid, der tæller.

Krav til ansøgere

- Gear, der stemmer overens med vores nuværende progress - eller i det mindste en klar indikation af at du arbejder på at forbedre det. (Dvs. absolut minimum gennemsnitligt itemlevel på 380+.)
- At du er tilgængelig minimum 75% af raids i en given måned, gerne mere.
- Evne til at forstå dansk og udføre ordrer givet derpå. Samt at du forstår en vis grad af engelsk og respekterer WoW's internationale fællesskab.
- At du kan tåle kritik og er villig til at indgå i konstruktiv dialog om theorycrafting.
- At du er minimum 18 år af alder.

Hvad kan vi tilbyde dig?

- En guild, hvor ledelsen er i stand til at træffe hurtige beslutninger og ikke ser igennem fingre med slack.
- En guild, der er stabil og har eksisteret siden WoW's udgivelse.
- En hyggelig men også seriøs atmosfære på raids.
- Stabil progress til trods for et middel/lavt antal timer med raiding om ugen.

Om os

Puppeteers blev grundlagt d. 10 februar 2006 som en sammenslutning af de tre tidligere Al'akir guilds Train Robbers, Northern Hordes og Køter For Livet. Vores 5 års levetid har budt på en lang række op- og nedture, men masser af sjove oplevelser. Vi har set stort set alt raid content med undtagelse af de sidste bosser i Naxxramas-40 og Sunwell Plateau. Puppeteers gik i slutningen af TBC fra hinanden i et halvt års tid, men blev gendannet ved udgivelsen af Wrath of the Lich King. I Wrath of the Lich King har vi besejret alt andet end Yogg-Saron "Alone in the Darkness" samt Lich King Heroic på 10-mands plan. Da vores tidligere realm Al'akir var i hurtigt forfald besluttede vi os i januar 2010 for at skifte til Zenedar og fokuserer nu på Cataclysm raiding.

Siden vores gendannelse i 2008 har vi været en forholdsvist stabil og veldrevet guild. Vi spiller sammen for at besejre nye raid encounters som World of Warcraft giver os mulighed for med vores online venner i guilden. Da vi har 5 år på bagen som guild er vi dog ikke længere parate til at ofre vores privatliv for spillets skyld. Derfor raider vi maksimalt 3 gange om ugen på main characters og med en meget fast tidsramme fra 20:00 til 23:00. Det betyder således også at vi med en begrænset tidsramme stoler på at folk yder deres bedste til hver en tid.

Puppeteers har et stærkt socialt aspekt og fællesskab. Vi forventer at du deltager i aktiviteter uden for raids også, uanset hvad det måtte være (leveling af alts, PvP, instances, chat etc.). Siden vores oprettelse har vi ca. hvert andet år holdt et guild LAN samt en række grill- (og druk-) fester.

Vores tilgang til spillet betyder at vi bliver nødt til at passe på med hvem vi rekrutterer - vi leder efter folk som har de samme mål med spillet som vi har, og som føler at de investerer deres tid godt ved at være en del af vores guild.

Vi leder ikke efter folk der blot vil have loot, perks eller vil raide så meget som muligt. Vi leder efter folk der er villige til at yde en høj kvalitet i deres spillestil og som samtidig forstår at der er andet godt ved World of Warcraft end blot raiding og loot. Vi vil gerne have at folk føler sig hjemme i Puppeteers, og derfor ønsker vi at ansøgninger giver et indtryk af dig som person og individ uden for skærmen.

Vi glæder os til at høre fra dig!
profile administrator(s): Wakka, Magoria, jerseyshore
last updated by jerseyshore 5 years ago
< previous next >
< previous next >
login register

Last Updated
 


WoWProgress on Facebook