Add or Search characters | guilds

“The Angry Sadface” Guild

Alliance EU-Darksorrow    (armory)
Progress: 0/12
world:
n/a
realm:
n/a
[edit]

Guild Profile

Primary Language: Finnish
Raids per week: 3
casual
Recruiting (outdated):
priest (dd)low
Oletko kyllästynyt HC-raidaukseen? Tekisi mieli kuitenkin kaataa mörköjä, mutta aika ei riitä viiteen vetoon viikossa? The Angry Sadface tarjoaa reipasta raidausta kolme kertaa viikossa kolmen tunnin setteinä. Joutaa siinä sitten viikonloppuna vielä mökillekkin perheen kanssa, eikä arkena kasva univelka raidien takia!

The Angry Sadface, täysin Suomalainen 10/(25)-man kilta Darksorrow -serveriltä etsii lisää osaavia pelaajia täyttämään rivejään. Olemme olleet kasassa Wrath of the Lich Kingistä asti, ja aktiivisesti raidanneet yhdessä koko Cataclysmin läpi.
Olemme pyrkineet keräämään osaavan ja tiiviin porukan jolla on huumorintajua ja tarpeeksi motivaatiota yrittää hc-pomoja aktiivisesti. Valitettavasti rivimme ovat kuitenkin harvenneet jo pidemmän aikaa ja Catan lopun pelasimme 2x 10 ja lopun 1x10mania. Pelasimme ennen Chamber Of Aspectilla, mutta realmin pelaajien vähyyden takia siirryimme Darksorrowin allupuolelle.

Tavoitteemme MoP:ssa on vetää 25-man raideja, mikäli sikäli rosterissa on sen verran porukkaa. Mikäli ei, jatkamme kympeillä kuten ennenkin. Tätä ilmoitusta rustattessa halukkaita raidaajia MoP:n on tulossa ~15kpl

Kilta ei ole hardcore raidikilta; raidaamme tällä hetkellä 9 tuntia viikossa eikä raidiaikoja venytetä. Yritämme kuitenkin koko tämän ajan käyttää tehokkaasti, ja jokaiselta raidaajalta vaaditaan sekä henkistä kypsyyttä että pelitaitoa. Raidiaikamme ovat ke ,to ja ma 19:00-22:00. Viikonloput ovat vapaita aina ja ikuisesti.

Tällä hetkellä rekry on auki kaikille classeille.

Mitä vaadimme pelaajiltamme:

- Sitoutumista. Emme halua raidien seisovan koska jonkun pitää ulkoiluttaa koiraa tai ostaa tupakkaa.
- Henkistä kypsyyttä. Ylimääräistä draamaa ei kukaan halua katsoa, ja turhasta itkeminen herättää vain myötähäpeää. Oikeasta asiasta saa ja pitääkin antaa palautetta. Haluamme myös sinun pystyvän ottamaan palautetta vastaan.
- Taitoa. Sinun tulisi osata pelata hahmoasi, haluta kehittyä ja jaksaa tutustua taktiikoihin.
-Kone kunnossa. Matseissa pitäisi pystyä olemaan onlinessä, siten että pystyy pelaamaan, ja mikrofonikin olisi hyvä olla.

Mitä tarjoamme pelaajillemme:

- Tiivis yhteisö. Olemme ystävällisiä, huumorintajuisia ja aktiivisia. Pyrimme keräämään samanlaisia ihmisiä ympärillemme. Järjestämme myös kerran tai kahdesti vuodessa kiltamiitiin jossain päin Suomea. Viimeksi ohjelmassa oli alasti taksin työntöä ylämäkeen, ja ambulanssikin soitettiin kahdesti. Vuoden parhaat bileet.
- Säännölliset raidit. Pyrimme noudattamaan raidiaikoja, emme venytä niitä emmekä aikaista.
- Osaavia kanssapelaajia

Muuta tietoa:

Käytämme avointa huutokauppaa DKP-systeemin kyljessä.
Progress Catassa 8/8 HC Dragon Soul (10man) (15% buffilla) , 6/7 Firelands HC (25man) kun se vielä oli ajankohtainen.
Kaverisi mahtuvat social rankille kiltaan, kunhan osaavat käyttäytyä.

Mikäli kiinnostuit suuntaa foorumeillemme http://www.vaiheessa.com/tasfbbs ja käy ihmeessä vilkaisemassa uusia sivujamme. http://www.vaiheessa.com/tasf
profile administrator(s): Virvatuli, Eredrilin, tipiz
last updated by tipiz 4 years ago
< previous next >
< previous next >
login register

Send message    Follow Guild
3 people are following this guild

Last Updated
 


WoWProgress on Facebook