Add or Search characters | guilds

“Jävla Oflyt” Guild

Horde EU-Tarren Mill    (armory)
Progress: 0/9
World: n/a
Realm: n/a
World: 1448
EU: 868
EU English: 418
Realm: 34
[edit]

Guild Profile

Primary Language: Swedish
Raids per week: 3
semi-hardcore
Recruiting:
deathknight (dd)high
druid (balance)high
paladin (holy)high
priest (healer)high
roguehigh
shaman (elemental)high
warrior (dd)high
Jävla Oflyt är en Svensktalande raiding guild.

Recruitment inför 8.3
Vi söker för tillfället 1-2 dps(gärna boomkin) samt 1-2 healers(där en av dessa som kan mantla rollen som healing officer) inför nästa tier!

Tanken är att vi just nu bygger upp inför kommande tier och kommer recleara med några trials per vecka för att ha en riktigt bra core inför 8.3!


Raidtider

Onsdag 19:30 - 22:30
Torsdag 19:00 - 22:00
Söndag 19:00 - 22:00Vi söker spelare som kan spela mer än en klass, och kan hålla flera klasser up-to-date samtidigt under en tier. (Vi har ingen krav, men vi uppskattar om man har åtminstone 1 alt som är bra nog för mythic progress). Vi ser också att man spelar den specc som bäst passar progress.


Vår core består av ett starkt kompisgäng som lirat några expansioner tillsammans. Vi har även lite nya ansikten som joinat inför denna expansion som smällt in i vänskapen vi skapat under flera år tillsammans. Vi har ingen uttalad åldersgräns, men vår medelålder är runt 27, och vi tar även hänsyn till de sociala när vi utvärderar en trial.

Målsättningen är att ta cutting edge i en härlig miljö tillsammans i med- och motgång. Det är viktigt att du har full kunskap om din klass med tanke på att vi bara raidar 3 gånger i veckan för att få så effektiva raids som möjligt. Vi har under expansionens gång gått från en world rank på 766 på G'huun, till 612 på Jaina, och nu 348 på Azshara. Vårt mål är att fortsätta i den riktningen.Va inte rädd att kontakta en officer ingame om du tror detta kan vara platsen för just dig!


Officer Nilsson - Bnet: Xzerox#2275
Officer Soz - Bnet: Sozelot#2307


Website: unknown
profile administrator(s): Sozelot, Dominatex
last updated by Dominatex 3 days ago
< previous next >
< previous next >
login register

Last Updated

 


WoWProgress on Facebook