Add or Search characters | guilds

“Artum Inferniti” Guild

Horde EU-Ragnaros    (armory)
Progress: 0/12
world:
n/a
realm:
n/a
[edit]

Guild Profile

Primary Language: Hungarian
Raids per week: 2
semi-hardcore
Recruiting:
deathknight (dd)low
demon hunter (dd)low
druid (balance)high
hunterhigh
magehigh
monk (dd)high
paladin (retribution)medium
priest (dd)medium
roguehigh
shaman (elemental)medium
shaman (enhancement)low
warlockhigh
warrior (dd)medium
Sziasztok!

Guildünk jelenleg Shadowlandsre keres tapasztalt raidereket, főként DPS-eket.

Célunk a következő kiegészítő során továbbra is a Cutting Edge megszerzése minél több tierben, a heti 2 raidnapunkat megtartva, jó hangulatban és a csapat érdekeit és igényeit szem előtt tartva.

Raidnapok: szerda és csütörtök 20.00-23.00

Az új raid első pár hetében lesz egy hétfői raidnap is, amint aktualitását veszti a HC, visszatérünk a 2-re fixen, ahogy az előző tierekben is. Ezen kívül hétvégén szokott lenni altos HC amíg van rá igény. Ezeken a raideken a részvétel természetesen nem kötelező.

A jelentkezéshez elengedhetetlen a korábbi mythic raid tapasztalat és a jó logok. Fontos, hogy legyél csapatjátékos, a toxic magatartást nem tűrjük, lehetsz akármilyen jó player is.

Mit nyersz ha minket választasz? Egy régi, évek óta együtt játszó, összeszokott baráti társaságot, ahol nem kérdés a Guild megmaradása vagy a raidcsapat megléte. Tapasztalt vezetőséget, akik biztosítják a raiden a taktikák, weakaurák, spreadsheetek meglétét, a flaskát, potit, rúnát, stb.

Mindig törekszünk kihozni magunkból a legtöbbet, haladni a killekkel, ugyanakkor minél többet reclearelni a nagyszerű lootok reményében.
Egy jó mythic raid csapat sosem csak 20 főből áll, így nálunk is szélesebb a roster, emiatt nem probléma ha néha ki kell hagynod a raidet családi, vagy akármilyen okok miatt. Csupán annyi a teendőd, hogy jelezd ezt előre valamelyik officernek.

Farm napon (általában szerda) bossonként cserélgetjük az embereket a loot tábla alapján, és hogy kinek hiányzik bis item az adott bossból. Progressen a csapat a raid leader által kerül összeállításra jelenlét, teljesítmény és setup szempontjából.

Ha felkeltettük érdeklődésed, további kérdésed van, keresd bizalommal Morgey-t ingame, vagy Battleneten: Morrgey#2673

Website: unknown
profile administrator(s): gallkig, Chineseweed, morrgey, Alynax
last updated by morrgey 11 days ago
< previous next >
< previous next >
login register

Send message    Follow Guild
2 people are following this guild

Last Updated

 


WoWProgress on Facebook