Add or Search characters | guilds

“RAW Gaming” Guild

Horde EU-Tarren Mill    (armory)
Progress: 0/9
World: n/a
Realm: n/a
World: n/a
EU English: 28114
Realm: n/a
[edit]

Guild Profile

Primary Language: Danish
Raids per week: unknown
casual
Recruiting (outdated): closed
RAW-Gaming er en nyopstartet 10-man raiding-guild, som blev oprettet med det formål at raide i Pandaria.
Guildens Councilstab består af 5 gutter, som alle har meget erfaring i spillet og ikke mindst med raiding og raidleading. Flere har spillet siden Vanilla og raidet endgame i samtlige expansions.
Vores primære mål, når det kommer til raiding er, jævnlig progress og endgame raiding. Det er vores klare overbevisning, at dette kan opnås uden, at vi behøver raide 5-7 gange ugentligt.
Vi har tidligere opnået dette ved, at have kun 2 raids om ugen og dette ønsker vi at holde fast ved fremadrettet.
For at dette kan lykkedes, kræver det en indsats af hver enkelt spiller på rosteren.
Generelt kan det siges, at vi forventer, at vores raiders tager ansvar. Dette bør også komme til udtryk, hvis man f.eks. bliver forhindret i, at møde op til raid. Her giver man selvfølgelig besked i så god tid som muligt, så raidlederen har mulighed for at finde et alternativ. Vi forventer at vores raiders gør sit for, at forberede sig til raids ved, at læse op på bossencounters, sørge for flasks/pots/food til sig selv, kender deres class ned i detaljerne, er klar i god tid før raids (15 min. Før raidstart) og ellers gør hvad de kan for at bidrage til guilden.

En kerneværdi i guilden er også gensidig respekt guildies imellem. Det er vigtigt for os, at vi taler ordentligt til hinanden og, at vi respekterer forskellige holdninger/synspunkter i diverse henseende.
Hvis man har tendens til hyppige vredesudbrud, kan det derfor være en idé at blive gode venner med sin muteknap, da vi hellere vil høre det konstruktive feedback folk har, at komme med.
Det forventes at vores raiders respekterer raidlederens beslutninger og, at eventuelle uenigheder med raidlederen, ordnes EFTER raidet og ikke mens vi er i gang.
Det er vigtigt, at der under progressraids ikke er for meget ”larm”, så folk kan høre højt og tydeligt, hvad raidlederen siger. Med det menes, at det ikke er under raids, at man skal tale om alt hvad der sker i ens liv. Det må vente til bagefter.
Vi mener at balancen mellem seriøsitet og fokus på vores raids, sammensat med et kernefokus på hygge i guilden, skaber nogle rigtig fine muligheder for progressraiding.

/RAW-Gaming Council
profile administrator(s): theaast, Symb
last updated by theaast 4 years ago
< previous next >
  • Jan 26, 2016 Kaftons left RAW Gaming
  • Dec 5, 2014
  • Nov 16, 2014
  • Nov 16, 2014
  • Nov 5, 2014
  • Nov 5, 2014
  • Nov 5, 2014
  • Nov 5, 2014
< previous next >
login register

Last Updated
 


WoWProgress on Facebook