Add or Search characters | guilds

“Forbidden” Guild

Horde EU-Vashj    (armory)
Progress: 0/9
World: n/a
Realm: n/a
World: 48017
EU: 25349
EU English: 10352
Realm: 142
[edit]

Guild Profile

Primary Language: Finnish
Raids per week: 5
semi-hardcore
Recruiting (outdated): closed
Forbidden syntyi alun perin vanillan ensimmäisenä kesänä Stormreaverilla nimellä Black Nova. Myllersimme tiemme UBRS:sta Molten Coreen ja tapoimme Onyxian. Stormreaveri oli tuolloin varsin suuri realmi, mikä aiheutti kestämätöntä lagia. Tämän pilattua monet raidit päätimme muuttaa Mazrigokselle free migraten turvin. Kiltamme nimi vaihtui silloin nykyiseen muotoonsa – Forbiddeniin. Tämän nimen alla saimme Ragnaroksen ensitapon, clearasimme BWL:n, saimme aikaan kiitettävää progressia AQ40:ssä ja katsastimme tuolloisen Naxxramasin ensimmäistä wingiä.

TBC:ssä raidasimme Karazhanista Serpentshrine Cavernin ja Mount Hyjalin kautta Black Templeen. Sunwellissä clearasimme M'urulle asti ja lopulta 3.0 pätsin jälkeen kaadoimme sen ja Kil'jaedenin.

WotLK:ssa raidasimme Naxxramasista Trial of the Crusaderiin asti, jolloin emme saaneet enää progressia aikaan. Jo yhden 25man suomalaisraidikillan pitäminen pienellä realmilla on itsessään melko vaikeaa, mutta tuolloin niitä oli useampi. Päätimme yhdistää voimamme Realignmentin kanssa, jotta saisimme hommat taas rullaamaan. Keräsimme kummastakin killasta motivoituneimmat ja muodostimme uuden killan – ForRealin.

Saimme mitä halusimme ja tapoimme Anub'arakin 25hc:nä. Seuraava etappi oli Icecrown Citadel, jossa clearasimme 25hc wingit mukaan lukien BQL:n, Putriciden ja Sindragosan. Muutaman kuukauden hiljaiselon jälkeen downasimme 25hc Halionin parahiksi ennen Cataclysm-talenttipatchia.

Jäljellä oli Lich King 25hc, johon wipeäminen alkoi jo tuntua rutiinilta. Lopulta Lich King kaatui 17.11.2010, kun saimme kaikki palaset loksahtamaan kohdalleen ja raidaajat tajusivat (pääosin) olla tekemättä spontaaneja basehyppyjä kesken tappelun. Kaadon kunniaksi vaihdoimme nimemme takaisin Forbiddeniksi.

Forbiddenin legenda jatkuu Cataclysmissä.

Vaadimme sinulta,

- että osaat pelata peliä ja classiasi
- että pidät itsesi ajantasalla pelin uusista käänteistä
- että osaat itseopiskella bossi encounttereita ja taktiikoita
- että osaat ottaa vastaan kritiikkiä ja opit virheistäsi

Raidiajat

- Suomen aikaa klo 19.00 - 23.00
- Invitet raideihin alkavat 15min aikaisemmin
- Tarpeen vaatiessa joustetaan ajoista

Raidipäivät

- Maanantai
- Tiistai
- Keskiviikko
- Torstai
- Sunnuntai


Ota yhteyttä

IRC: #forbidden.wow@irc.quakenet.org
Ingame: [GM] Petew, Routton, Cesn, Jsf, Aldel
profile administrator(s): Petew, nicodeemus
last updated by Petew 6 years ago
< previous next >
< previous next >
login register

Send message    Follow Guild
1 person is following this guild

Last Updated
 


WoWProgress on Facebook