Add or Search characters | guilds

“Trident” Guild

Alliance EU-Ravencrest    (armory)
Progress: 0/12
World: n/a
Realm: n/a
World: 15559
EU: 8388
EU English: 3281
Realm: 156
[edit]

Guild Profile

Primary Language: Swedish
Raids per week: 2
semi-hardcore
Recruiting (outdated):
all classes
Trident is a guild with players from Scandinavia with Swedish as the primary spoken language, as such text below will be in Swedish.
_________________________________________________________________________

Vad söker vi?
Vi har nu påbörjat rekryteringen inför mythic TEP. Vi letar för tillfället efter allt då vi tappat många till Classic. Socials är välkomna.

Vilka är vi?
<Trident> skapades av spelare i raid grupp 2 i guilden Without Honor under Battle of Dazaralor på realmen Frostmane. Men då det var svårt att hitta spelare för våran mythic progress så valde vi att migga över till Ravencrest för att få fler spelare till guilden. Vi är ett gäng glada spelare som ville spela mythic ihop. Ända från början har det hela tiden varit ett fokus på social trevnad men genomgående för de sista tieren har ambitionen att pusha saker så långt vi kan ökat. Vi har samtidigt som ambitionen ökat också fått in väldigt många duktiga spelare som trivs i miljön där man optimerar sitt spelande. Även om vi har många väldigt duktiga spelare så förstår vi att vår progress gynnas kraftigt om vi har en grupp människor som fungerar och trivs ihop. För oss är gruppen det viktigaste vi har och vi strävar därför efter att ha en guild där spelarna trivs i.

9/9 hc BoD 3/9 Mythic
2/2 hc CoS
8/8 hc EP

Vilka mål har vi?
Målet med raidning för oss är att vi tar bossar på ett snabbt och smidigt sätt utan onödiga wipes. Vi vill att samtliga spelare är på samma nivå och är likasinnade när det gäller att prioriterar laget före den egna prestationen samtidigt som man maximerar sin egna prestation. Vi fortsätter således vår resa.

Raidtider:
Torsdag 19.30-22.30
Söndag 19.30-22.30

Kontaktpersoner:
Limpan#2584 (Limpan)
Stigtommy#2521 (Jörgensen)
Website: unknown
profile administrator(s): Limpan1985
last updated by Limpan1985 5 months ago
< previous next >
< previous next >
login register

Send message    Follow Guild
1 person is following this guild

Last Updated

 


WoWProgress on Facebook